ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ:

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Το Χάρτινο Καράβι, με πολύχρονη εμπειρία 26 και πλέον ετών στον Πειραιά, με μεράκι και πάθος για την ποιοτική βιβλιοδεσία και εκτύπωση, παρέχει στους επαγγελματίες και τελειόφοιτους Πανεπιστημίων,  αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο. Ειδικευόμαστε στη Δερματόδετη και Σκληρόδετη βιβλιοδεσία που κοσμεί και προσδίδει κύρος στο περιεχόμενο των βιβλίων σας. Ρωτήστε μας και θα σας συμβουλεύσουμε υπεύθυνα και στρατηγικά, στο τι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΤΟ [Hard Cover Leather]

Η κλασσική βιβλιοδεσία βιβλιοθήκης. Σκληρά εξώφυλλα 3 χιλιoστών επενδεδυμένα με πλαστικοποιημένο χαρτί δερμάτινης υφής μαύρου, μπλέ ή μπορντώ χρώματος που δίνουν το ύφος της δερματοδεσίας. Χρυσά ή ασημί γράμματα πιέζονται βαθαίνοντας το εξώφυλλο με τους τίτλους της εργασίας μας. Το αποτέλεσμα μοναδικό, κλασσικό και ανθεκτικό στο χρόνο.

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ [Hard Cover]

Το εξώφυλλο είναι ενιαίο μπρος, ράχη, πίσω, με αποτέλεσμα η εκτύπωση του εξωτερικού να είναι συνεχόμενη. Φωτογραφίες, γράμματα, σχέδια μπορούν να διακοσμήσουν το εξωτερικό. Η υφή του βιβλίου είναι ματ αλλά περιοχές μπορούν να γυαλίζουν. Τα εσωτερικά εξώφυλλα μπορούν να είναι λευκά, μαύρα ή με εκτύπωση. Εφαρμογή σε Βιβλία, Διατριβές, Photobooks, Εγχειρίδια, Μενού, Θήκες.

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ LITE [Pouch Hard Cover]

Νέα πρωτοποριακή βιβλιοδεσία με εντυπωσιακό και άμεσο αποτέλεσμα το οποίο μοιάζει πολύ με τη βιβλιοδεσία με σκληρό προσωποποιημένο εξώφυλλο αλλά σε χαμηλότερο κόστος. Ενδείκνυται για πτυχιακές, διατριβές, εργασίες, τιμοκαταλόγους, εταιρικές παρουσιάσεις, photobooks κ.α.

ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ [Hard Clear]

Βιβλιοδεσία με σκληρό οπισθόφυλλο μαύρου, μπλε ή μπορντώ χρώματος και διαφάνεια πολυτελείας εμπρός για να φαίνεται το εσωτερικό εξώφυλλο. Στιβαρή αίσθηση και ποιοτικό προφίλ, άμεσο δέσιμο, κατάλληλη για οποιαδήποτε χρήση.

ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ [Soft Cover]

Βιβλιοδεσία με εντυπωσιακό αποτέλεσμα, με εκτυπωμένο μαλακό εξώφυλλο της αρεσκείας σας, πλαστικοποιημένο και εγγυημένο δέσιμο. Εκτυπώνουμε και στη ράχη για να φαίνεται ο τίτλος του βιβλίου τοποθετημένο στη βιβλιοθήκη. Κατάλληλη για τιμοκαταλόγους, εταιρικές παρουσιάσεις, booklets κ.α. Ιδανική βιβλιοδεσία για πτυχιακές, διατριβές.

ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗ [Thermal Bind]

Η κλασσική θερμοκόλληση, με λευκό ή μαύρο χαρτόνι περιμετρικά και διαφάνεια εμπρός. Δυνατότητα βιβλιοδεσίας 600 φύλλων.

ΣΠΙΡΑΛ ΚΟΧΛΙΑΣ [Spiral Coil]

Η νέα σπιράλ βιβλιοδεσία που σπάει ρεκόρ προτίμησης για εύκολο διάβασμα, συχνή χρήση και γύρισμα των φύλλων 360μοίρες. Δεν σπάει. Συνδυάζεται με ποικιλία χαρτονιών και διαφάνειες. Δυνατότητα βιβλιοδεσίας έως 300φύλλα.

ΣΠΙΡΑΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ [Spiral Plastic]

Ο πιο διαδεδομένος τρόπος βιβλιοδεσίας με τρύπημα των φύλλων και προστασία με διαφάνειες και χαρτόνια. Ενδείκνυται για συχνή χρήση και πλήρες γύρισμα των φύλλων. Δυνατότητα βιβλιοδεσίας μέχρι 450 φύλλα.

ΣΠΙΡΑΛ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ [Spiral Metal]

Για εύκολο διάβασμα, συχνή χρήση και πλήρες γύρισμα των φύλλων. Συνδυάζεται με ποικιλία χαρτονιών και διαφάνειες. Δυνατότητα βιβλιοδεσίας έως 250 φύλλα.

ΣΥΡΡΑΦΗ ΡΑΧΗΣ [Booklet]

Βιβλιοδεσία με δίπλωμα των φύλλων και συρραφή στη μέση. Ο πιο προσιτός τρόπος βιβλιοδεσίας για λίγα φύλλα.

Pin It on Pinterest