ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Στο Χάρτινο Καράβι διαθέτουμε μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων καθώς και πολυετή εμπειρία για οποιαδήποτε απαίτηση σας.  Επικοινωνήσετε μαζί μας, για οποιαδήποτε είδος ή προδιαγραφές εκτύπωσης.

Τώρα μπορείς να γίνεις και εσύ συγγραφέας. Επιλέγεις είδος χαρτιού, βιβλιοδεσία κ.α. Μπορείς να εκδώσεις από ένα έως όσα βιβλία θέλεις.

Αναναλαμβάνουμε την εκτύπωση και βιβλιοδεσία της πτυχιακής, διπλωματικής εργασίας ή διατριβής. Επέλεξε από μια ποικιλία 10 τύπων βιβλιοδεσίας αυτόν που ταιριάζει στον ακαδημαϊκό σου στόχο.

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος, Επιστολόχαρτα, φάκελα, εταιρική ταυτότητα, ντοσιέ/folders, τιμοκατάλογοι, βιβλία, συγγράμματα, έντυπα, πλαστικοποιήσεις, χρυσοτυπίες.

Έγχρωμα και ασπρόμαυρα φωτοαντίγραφα με δυνατότητες σελιδοποίησης. Μεγεθύνσεις-Σμικρύνσεις. Αυτόματη συρραφή και τρύπημα. Αποθήκευση και ταχύτατη ανάκτηση εργασιών κ.α.

Σκανάρισμα κειμένων, εικόνων και φωτογραφιών ασπρόμαυρων και έγχρωμων. Αποθήκευση σε ψηφιακή μορφή σε αρχεία PDF, JPG. Αξιόπιστη μετατροπή PDF σε Word.

ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ:

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο
Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο
Χαρτινο Καράβι decoration image
Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο

Δερματόδετο

Χάρτινο Καράβι Βιβλοδεσία Σκληρόδετο

Σκληρόδετο

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο Lite

Σκληρόδετο Lite

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σκληρόδετο διαφάνεια

Σκληρόδετο Διαφάνεια

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Χαρτόδετο

Χαρτόδετο

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Θερμοκόλληση

Θερμοκόλληση

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Σπιράλ

Σπιράλ Κοχλία

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Μεταλλικό Σπιράλ

Σπιράλ Μεταλλικό

Χάρτινο Καράβι Σπιράλ Πλαστικό

Σπιράλ Πλαστικό

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Συρραφή Ράχης

Συρραφή Ράχης

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάρτινο Καράβι Ψηφιακές Εκτυπώσεις Ετικέτες συσκευασίας μελιού

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Τυπώνουμε αυτοκόλλητα σε όλα μεγέθη και σχήματα. Σε χαρτί ή βινύλιο, αδιάβροχα, για χρήση σε ψυγείο ή κατάψυξη.

Ασπρόμαυρη ή έγχρωμη εκτύπωση. Ενσωμάτωση barcode και QR Code. Ετικέτες αλληλογραφίας, ετικέτες τιμών, αυτοκόλλητα βιτρίνας, ετικέτες συσκευασιών.

 

Χάρτινο Καράβι Σφραγίδες PSI

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ

Κατασκευάζουμε και διαθέτουμε αυτομελανούμενες σφραγίδες τεχνολογίας FLASH. Οι σφραγίδες τύπου FLASH είναι η εξέλιξη των αυτόματων σφραγίδων επιτρέπουν την αποτύπωση πολύ μικρού κειμένου με μεγάλη καθαρότητα. Σα να λέμε δημιουργία σφραγίδας υψηλής ανάλυσης. Τώρα μπορούμε να αποτυπώσουμε πολύ μικρές γραμματοσειρές, ευανάγνωστο κείμενο, γραμμικά σχέδια καθώς ακόμα και φωτογραφίες τύπου ράστερ. 

Οι σφραγίδες τύπου FLASH μελανώνονται με μελάνι λαδιού σε αντίθεση με το μελάνι νερού που χρησιμοποιούνται στις κοινές σφραγίδες μέχρι σήμερα. Το μελάνι λαδιού έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, δηλαδή περισσότερα σφραγίσματα με ένα μελάνωμα. Το μελάνι λαδιού είναι ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ καθώς δεν λεκιάζει όταν πέσει στο χαρτί μας νερό ή ακουμπήσουμε το αποτύπωμα με ιδρωμένα δάχτυλα. 

Το μελάνι δεν είναι στάνταρ μαύρο όπως στους κλασικούς μηχανισμούς αλλά μπορείτε να επιλέξετε να είναι μπλέ, μαύρο, κόκκινο ή πράσινο.

Το μεγαλύτερο ίσως πλεονέκτημα μιας σφραγίδας τύπου FLASH είναι ότι ετοιμάζεται μέσα σε 15 λεπτά! Και αποδίδει καλύτερα σφραγίσματα από τις κλασικές σφραγίδες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Κυκλοφορούν σε όλα τα μεγέθη σε παραλληλόγραμμες και στρογγυλές και μπορούν να είναι τύπου γραφείου και φορητές.  

Και τέλος οι τιμές κατασκευής τους είναι άκρως ανταγωνιστικές!

Στο χώρο μας μπορούμε να σας επιδείξουμε την ποικιλία των μηχανισμών που κατασκευάζουμε και να σας προτείνουμε τον τύπο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Χάρτινο Καράβι Ψηφιακές Εκτυπώσεις CD

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ CD/DVD

Αναπαραγωγές

Αναπαραγωγή σε CD, DVD, mini CD, mini DVD σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες. Εκτυπώνουμε πάνω στην επιφάνεια του δίσκου με μέθοδο inkjet για μικρές και offset για μεγάλες ποσότητες.

Συσκευασία

Εντύπωση προκαλεί η ποικιλία σε ιδέες για τη συσκευασία των ψηφιακών σας δίσκων. Ειδικές κατασκευές που κοσμούν το δίσκο σας και προκαλούν το ενδιαφέρον με μόνο τη θέα τους.

 

χάρτινο καράβι πλαστικοποιήσεις

ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Γνωρίζεις ότι τα έγγραφα φθείρονται…

… από τη σκόνη και τη θερμοκρασία;

Φαντάζεσαι το κόστος που μπορεί να έχει μια κηλίδα καφέ πάνω σε ένα πτυχίο; Μπορείς να προστατεύσεις τα πολύτιμα έγγραφά σου πολύ απλά.

Έλα στο Χάρτινο Καράβι και Πλαστικοποίησέ τα!

Η πλαστικοποίηση όχι μόνο προστατεύει τα έγγραφα από τη σκόνη και τη φθορά αλλά και τους προσδίδει και άλλο ύφος ανάλογα με το υλικό.

Επίλεξε τύπο:

Γυαλιστερή: Τονίζει τα χρώματα και τα κάνει εντυπωσιακά.
Ματ: Απαλύνει τα χρώματα και προσδίδει κύρος.
Χρωματική: Αλλάζει το χρώμα στα έγγραφά σου.
Αυτοκόλλητη: Κάνει το πλαστικοποιημένο έγγραφο, αυτοκόλλητο.

 

Pin It on Pinterest