Γιατί πρέπει να προτιμήσετε την αυτοέκδοση του βιβλίου σας

Χάρτινο Καράβι Βιβλιοδεσία Αυτοέκδοση

Όταν ασχολείστε με τη συγγραφή διηγημάτων, πεζών, ποιημάτων, συνταγών ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να τυπωθεί σε βιβλίο, σίγουρα το όνειρό σας θα είναι κάποια μέρα να μπορέσετε να τυπώσετε το πόνημά σας και να μεταμορφώσετε τα χειρόγραφά σας σε ένα όμορφο βιβλίο. Το όνειρο του καθενός που γράφει είναι να δει τα γραπτά του να παίρνουν σάρκα και οστά στις σελίδες ενός όμορφου βιβλίου είτε αυτό θα είναι με μαλακό είτε με σκληρό εξώφυλλο.

Κάποτε, πριν την ψηφιακή επανάσταση, ο μόνος τρόπος να τυπώσετε το ονειρεμένο βιβλίο σας ήταν να το αναλάβει ένας εκδοτικός οίκος όπου θα έπρεπε να εκτυπωθούν σε τυπογραφείο και μόνο, τουλάχιστον σε 2000 αντίτυπα τα οποία συνήθως σκονίζονταν σε κάποιες αποθήκες. Επίσης, ένα τυχόν σοβαρό τυπογραφικό λάθος συνόδευε το βιβλίο σε όλη την έκδοσή του και θα έπρεπε να περιμένετε την επανέκδοσή του για να διορθωθεί.

Σήμερα, με την ευκολία της ψηφιακής εκτύπωσης έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε από ένα έως όσα αντίτυπα του βιβλίου σας επιθυμείτε, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα. Το πλεονέκτημα της αυτοέκδοσης σας δίνει τη δυνατότητα να μην αποθηκεύετε τόνους βιβλίων αλλά να “εκδίδετε” ανά πάσα στιγμή τον αριθμό των αντιτύπων που χρειάζεστε.

Εμείς, στο Χάρτινο Καράβι, αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε στην αυτοέκδοση του βιβλίου σας από την αρχική μορφοποίηση έως την εκτύπωση του βιβλίου σας σε υψηλή ποιότητα και λογικές τιμές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest